Kommentteja? Kritiikkiä? Risuja ja ruusuja?

Luit ehkä äsken jotain niin hämmentävää, että sinulle tuli tarve kommentoida kokemaasi mediaa ja teit tuon äskeisen klikkauksesi toiveikkuuden vallassa. Mutta voi – tässä askeettisessa bloginkuvatuksessa ei ole käytännöllistä kommentointikenttää! Voisit toki haukkua viritelmäni pystyyn vaikka Facebookissa, mutta uuden välilehden aukaisu ja päivityksen kirjoittaminen veisivät liikaa aikaa. Pahimmillaan joutuisit jopa kirjautumaan sisään.

Minulla on ehdotus! Voit jättää sanasi pikku kiertotietä pitkin vaikka työajallasi. Voit myöhästyä tyylikkäästi kahvitauolta ja kaupan päälle näyttää pomon silmissä ahkeralta kirjoittamalla minulle wanhaa kunnon sähköpostia! Tärkeän näköisenä kirjoitetut kehut, moitteet ja kysymykset pyydän lähettämään osoitteeseen a.tuhkanen11 [ät] gmail [piste] com. Ja kuoreen tunnus: ”En ole robotti”!

Käyn mielelläni keskustelua asiallisesti ja omalla nimellään kommentoivan kanssaihmisen tykö. Tiedän, että tekstini ovat toisinaan ”ihan kivoja” ja välillä taas ihan himppasen vähemmän kivoja, joten arvostan erityisesti avaraa näkökulmaa ja törmäyskurssilla olevia ajatuksia.

Advertisement